Hayırlı Kandiller. miraç kandili

Kendisine ayetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed'i) bir gece mescid-i haram'dan çevresini bereketlendirdiğimiz mescid-i aksaya götüren Allahın şanı yücedir.

Miraç 

Miraç gecesinde İbrahim (a.s) ile karşılaştım. Ya Muhammet! ümmetine benden selam söyle. Cennetin toprağının güzel suyunun tatlı ve arazisinin de düz ve ağaçsız olduğu, oraya dikilecek fidanın da subhanala-lahi velhamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyil azim olduğunu haber ver. Kandiliniz mübarek olsun.

doğrusu o işitir ve görür. Kandiliniz mübarek olsun

Miraç kandilimiz mübarek olsun.

Yeryüzünde çok incindik. bu gece göklere kaçıyoruz. Hayırlı kandiller.

Miraç kandiliniz mübarek olsun.

hayırlı kandiller.

Miraç kandiliniz mübarek olsun.

kalp duadan yaratılmıştır. ne kadar kırılmış olursan ol dua et. dua edenin kalbi tam olur. Allah ne mutluluğun varsa versin. Allah şifanı versin. Allah güzellik versin. Allah kalbine nur yağdırsın. Rabb'im hepinizi sevsin işallah.




De ki ; ben ağaran sabahın rabbine sığınırım.

Beni namazsız bırakma allahım


Bütün kainatı hz Muahmmet 

Miraç kandilimiz mübarek olsun inşallah

ya rab bütün gamlı gönüllere mazlum mağdur mahpus yüreklere senden inayet dilenen kalplere tez zamanda ferec mahreç lütfeyle


geçmişin bugünle ışığın gölgeyle umudun gerçekle üzüntünün neşeyle öfkenin sevgiyle barışması dileğiyle miraç kandiliniz mübarek olsun.

bugün ellerini semaya gönlünü mevlaya aç. bugün günahlardan olabildiğince kaç bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün miraç kandili, kandilin mübarek olsun.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
MesajlarımVar Günaydın Mesajları © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top